Najnovšie recenzie zo sekcie Chrániče na motorku
- cas kvalita top
Sedia super
- Zatial spokojny
Výborné a praktické som rad že som do toho investoval.
- Hm
- Robustné
- Pretacaju sa
- Raz spadol a celý som sa zodral
- 1x použité a sú v koši
- Doplnok ku koženej bunde, sedí.
Super produkt
Dobre drzi na mieste.
Skoda, ze ho ponukaju len s CE1 chranicmi, teraz mozem zhanat CE2
- Sedí super
- Veľkosť odpovedá popisu
- Produkt super - sprostredkovateľ veľmi zlý
Neodporúčam tento internetový obchod. Pár dôvodov prečo:
1. Ak si niečo objednáte je dosť pravdepodobné, že vám zabalia niečo iné a pošlú.
2. Reklamačné oddelenie funguje na princípe chaosu. Raz je tam dáka česky hovoriaca tetuska, raz slovenky. Medzi sebou nekomunikuju a držia rečovú bariéru.
3. Peniaze späť do dnes nevyplatené za poštovné.
4. Kompletná informovanosť na bode mrazu pokiaľ sa jedná o reklamovaný/vrátený tovar.
NEODPORUČAM CEZ TENTO OBCHOD NIECO KUPOVAT!!!! AK KUPIT TAK SA LEN PODLIT ABY STE DOSTALI CO STE SI KUPILI.
PS: Dúfam, že si to prečíta aj majiteľ obchodu a bude s tým do budúcna niečo robiť.
Lahke na trial, otestujeme ich v Livigne
- OK
Chránič kolien a holení Alpinestars A-Line
Pridané: 11. apríla 2019
(naposledy upravené 11. apríla 2019)
Zakúpený v MTBIKER shop
- Ľahke,dobrá cena
Dobre sa prispôsobuje na tele. Nezavadzia.
- Nemám vyzkoušeno
- Nizka cena
- Na obcasne rekreacne jazdenie staci
- Lepsie ako nic= lepsi pocit ochrany=lepsi pocit
- Obmedzuje pohyb,ale tak hold...bud mam viac pohodlia,alebo lepsiu ochranu,tak to proste je.
Som spokojný s kvalitou tovaru.Kvalita a rovnako cena tovaru proste TOP.
- moje prvé chrániče na kolená , vynikajúca vec , ani neviem že ich mám na nohe , podľa tabuľky mi vyšla S veľkosť a sadli na parádu
- pri kúpe treba hned oprať , inak ok....
- držia na svojom mieste tak ako treba , pre tých ktorý majú vačšie ochlpenie na nohe treba sem tam ponaprávať...
ľadvinový pás W-TEC TWG-00G173
Anonym
Pridané: 5. decembra 2018
(naposledy upravené 5. decembra 2018)
- veľká krycia plocha
- hrubý suchý zips nastavitelný v mnohých velkostiach
- nepotia sa pod tým kríže ani v lete
- zadná krycia čast je velmi tvrda a ťažko ohybna, tým padom neleží moc tesno na chrbte
tento pás používam odkedy jazdím t.j.8rokov. hned po kupe sa trosku natrhol zvyslo pás, tam kde je pás zošitý zo zadnou častou. dal som to zašiť krajčírke obuvníckou nitou, od tej doby všetko drží tak ako má. ročne najazdím cca 6000km a pás vždy používam, viac krát denne si ho nasadím a dám dole, všetko drží tak ako má, aj suchý zips je pomerne po 8 rokoch odolný dobre drží a neodlupuje sa. ak za pár rokov doslúži, a bude sa dať ho ešte kúpiť jednoznačne si ho kúpim. nad drahším pásom ani nebudem uvažovať, pretože tento mi vyhovuje ako kvalitou, tak aj komfortom a cenou. dobrý výrobok, ktorý skromne splna to čo sa odneho očakava.
- veľmi dobre sedí
- pohodlný
- nenašiel som
- Kvalita/cena
Zobrazujem 141 - 160 zo 186 recenzií « Predchádzajúci 1...6 7 [ 8 ] 9 10 Ďalšie »